Foto

Med rätt bilder kan ni beröra era besökare på det sätt som ni vill!

Vicreo erbjuder inte fotografering som tjänst men vi kontakter gärna en duktig fotograf som hjälper er att ta bilder.

En bild säger mer än tusen ord. Låter det bekant? Er hemsida bör innehålla bilder just för att budskapet eller känslan som ni vill förmedla blir så mycket starkare och mer direkt då. Vissa bilder kan med fördel kombineras med tillhörande texter för att förstärka budskapet och undvika missförstånd. Vi hjälper er med den visuella kommunikationen.

Fotografering och bildbehandling

Eftersom Vicreo inte fotograferar själva så tar vi kontakt med en fotograf som tar bilder till er hemsida, oavsett vart ert företag är beläget. Vi kontaktar en fotograf i ert närområde som kommer ut till er och fotograferar och sedan sköter vi bildbehandlingen själva. Oftast handlar det om att presentera företaget och dess medarbetare på ett trevligt sätt. Då kommer en fotograf till er och tar t.ex. bilder både interiört och exteriört på lokalen samt bilder på personalen. Därefter gör vi de bildbehandlingar som är nödvändiga för uppdraget. Ibland räcker det med vanliga finjusteringar av bilderna och andra gånger krävs det mer arbete för att få fram en önskad grafisk design. En bild kan vissa gånger bearbetas väldigt mycket innan den får sitt färdiga utseende. Det blir nästan som att måla en tavla.

Färdiga bilder

Det räcker inte alltid att vi ser till att en fotograf kommer till ert företag och tar bilder. Många gånger behöver de här fotona kompletteras med andra bilder. Ibland köper vi därför också in passande professionella färdiga bilder. Vi väljer ut bilder som vi anser är perfekta för ändamålet men i slutändan är det förstås alltid ni som har sista ordet.

Comments are closed.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med kreativa lösningar och prisförslag.

E-post: info@vicreo.se