Genomförande

Steg ett är att ni fyller i vårt offertformulär eller mejlar oss och berättar vilken typ av hemsida ni är intresserade av, hemsida standard, Kampanjsajt eller E-handelssajt, samt vilka tilläggstjänster ni önskar. Därefter räknas ett pris fram och ni får en offert med tillhörande avtal. Accepterar ni offerten så påbörjas den skapande processen.

Har ni själva önskemål om design så får ni gärna komma med designskisser eller förklara hur ni vill att hemsidan ska se ut. Därefter får ni återkoppling på era förslag, men det är alltid ni som har sista ordet och bestämmer. Ni kan också ge oss fria händer och när vi har fått den information vi behöver om er verksamhet, era mål med hemsidan, er målgrupp och er eventuella grafiska profil så gör vi ett designutkast som ni får ha synpunkter kring. Sedan går vi mer in i detalj på innehållet och när ni är nöjda med hur webbplatsen ser ut och fungerar så är det dags att sjösätta den.

Hemsidan på internet samt utbildning

Vi hjälper er att köpa domännamn och serverutrymme samt att publicera hemsidan på internet. Ni får också, om så önskas, köpa tillägstjänsten utbildning vilket gör att ni får all kunskap som behövs om hur publiceringsverktyget fungerar så att ni kan uppdatera hemsida på egen hand. Även om ni sedan tidigare känner till de grundläggande funktionerna i publiceringsverktyget så kan ni vid behov behöva få utbildning i hur precis alla funktioner som används till just er hemsida fungerar.

Utbildningsmaterialet kan också vara mycket bra att ha till hands om ni är flera på företaget som ska kunna sköta om hemsidan eller om ni har planer på att i framtiden låta någon annan inom företaget ha ansvar för uppdateringarna av hemsidan. Istället för att behöva förklara för nuvarande och kommande medarbetare hur publiceringsverktyget fungerar så har ni färdigt utbildningsmaterial i form av text och videoklipp som besparar er tid och underlättar inlärningsprocessen.

Comments are closed.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med kreativa lösningar och prisförslag.

E-post: info@vicreo.se