Hemsida till företag

Ett företag bedöms starkt utifrån dess hemsida.
Hur vill ni att ert företag ska presenteras?

Idag bör alla företag ha en professionell hemsida. Det är viktigt att inte snåla på kostnaderna eftersom en amatörmässigt gjord hemsida kan stjälpa istället för att hjälpa ert företag. Rätt anpassad webbdesign och användarvänlighet är centrala byggstenar men det finns en mängd andra aspekter att också tänka på.

Hemsidan är som bekant ansiktet utåt och det ni vill förmedla bör avspeglas i sajtens webbdesign. Många besökare avgör om de kommer köpa varor eller tjänster av ett företag bara genom att bedöma designen på hemsidan – bedömningen sker blixtsnabbt.

Vill ni bevara er trovärdighet och vårda ert varumärke så bör ni lägga ner pengar på en professionellt designad hemsida. Vi hjälper er gärna med det!

Anpassad design

När vi designar en hemsida till ert företag skräddarsyr vi den så att den passar till just ert företag. Självklart anpassas designen efter er organisations behov. Vi ser till så att färg och form harmoniserar med det som ert företag vill representera. Här ingår förstås också en målgruppsanpassning.

Användarvänlighet

Snygg och bra design i all ära men är er hemsida inte användarvänlig så mister den sin funktion. Vi ser till så att ni når ut till alla era besökare. Givetvis följer vi webbstandarder.

Tilläggstjänster

Komplettera gärna med bilder – både stillbilder och rörliga bilder. Självklart hjälper vi också till med textproduktion. Vi skriver för både besökare och sökmotorer och erbjuder därför också on-page seo. Vill ni inte uppdatera er hemsida själva så gör vi det gärna åt er och blir er privata webmaster.

Comments are closed.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med kreativa lösningar och prisförslag.

E-post: info@vicreo.se