On-page SEO

Vill ni att er målgrupp lättare ska kunna hitta till er hemsida? Ett smart sätt att få fler önskade besökare till sin hemsida är att sökmotoroptimera den. Oavsett om ni redan har en befintlig hemsida eller vill att vi ska bygga den till er så erbjuder vi tilläggstjänsten SEO. I nuläget är det sidoptimering vi jobbar med. Länkbygge hjälper vi inte er med, helt enkelt för att Google inte gillar att sajter optimeras på det sättet.

On-page sidoptimering

Med tjänsten SEO ser vi till så att sökmotorerna lättare rankar er hemsida högre upp i det organiska sökresultatet på valda ord. Med tanke på att användandet av tveksamma eller direkt otillåtna metoder är utbrett i den här branschen så har vi helt valt bort länkstrategier och off page-optimering. Vicreo jobbar endast med att förbättra innehållet på era olika sidor, så kallad sidoptimering eller on page-optimering. Det gör vi för att ni kunder ska kunna känna er trygga med att endast tillåtna metoder används och för att ni lättare ska kunna granska arbetssättet. Att granska mängder av sajter där länkar till er hemsida är utplacerade är ett mödosamt jobb. Att gå igenom hur vi har jobbat med nyckelord och interna länkar på er webbplats är betydligt lättare att överskåda.

Det finns förstås en nackdel att inte jobba med den externa länkningen och inte aktivt öka antalet inlänkar. Det är nämligen ofta otillräckligt att bara jobba med on page/sidoptimering när det gäller väldigt konkurrensutsatta sökord. Undantaget är om ni har väldigt lätt att få naturliga länkar till er hemsida, vilket är vad ni bör sträva efter. Vår optimering lämpar sig därför bättre för mindre konkurrensutsatta sökord. Självklart kan ni kombinera Vicreos sidoptimering med något annat företags off page-optimering men ni gör det på eget bevåg och vi rekommenderar starkt att ni först kollar upp företagets sökmotoroptimeringsmetoder innan ni anlitar dem. Tänk på att köpta länkar kan stjälpa istället för att hjälpa er eftersom köpta länkar är emot Googles rekommendationer.

Ni kan kan välja att låta oss sidoptimera en eller flera sidor på er webbplats. Det är ni själva som sätter begränsningen. För bästa resultat optimerar vi helst ett ord eller en fras per sida. När ni beställer tjänsten SEO gör vi först noggranna analyser av vilka söktermer som ni bör prioritera. Har ni egna önskemål om ord eller fraser som ni vill att vi ska optimera till er så kollar vi ändå alltid om det finns andra sökalternativ som är bättre att försöka ranka högt på. Det är inte alltid som flest sökningar är de bästa orden att sökmotoroptimera. Ibland kan det vara en bättre idé att försöka ranka högt på ord som inte ger fullt så många sökningar – men som ni har betydligt större chans att ranka riktigt bra på. Det är en avvägning som vi gemensamt diskuterar innan vi sätter igång med själva optimeringen.

Comments are closed.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med kreativa lösningar och prisförslag.

E-post: info@vicreo.se