Webbfilm

En proffsig videoproduktion kan både informera och marknadsföra. Dessutom får er sajt en modern touch!

Webben och videoproduktion integreras alltmer. Vill ni ha en modern sajt ska ni starkt fundera på att ha webbfilm på er hemsida. Vi presenterar ert företag på ett proffsigt, kreativt och tilltalande sätt. Utifrån syfte och målgrupp producerar vi en skräddarsydd film till ert företag.

Presentera ert företag i en webbfilm

Webbfilm är ett av de bästa sätten att marknadsföra ert företag på. Presentera företaget på ett mycket proffsigt och modernt sätt med hjälp av en kort filmsnutt. Vi gör informations- och presentationsfilmer om ert företag där medarbetarna och er verksamhet lyfts fram kort och kärnfullt. Det handlar också om att vårda ert varumärke med hjälp av en noggrant planerad videoproduktion.

Vi hjälper er med att skapa en videopresentation till er hemsida, oavsett var ert företag är beläget. Vi ser till att någon filmar på plats hos er eller vid behov hyr en studio. Det går till så att vi kontaktar en videofotograf i ert närområde som kommer ut till er och filmar och sedan sköter vi redigeringen själva. Er videopresentation blir i HD-kvalitet. Till efterproduktionen använder vi avancerad utrustning, redigeringsprogram av högsta kvalitet och kraftfulla program för audiovisuella effekter.

Vi skapar animation till er webbfilm vid behov och det ger filmen både en modern touch och en tydlig beskrivning av er tjänst/produkt. I vissa fall behöver någon filma på ert företag men i andra fall är det mer lämpligt att vi bara filmar produkten/tjänsten utan ert deltagande eller att vi inte filmar alls och istället gör en helt animerad webbfilm.

 

Comments are closed.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med kreativa lösningar och prisförslag.

E-post: info@vicreo.se