Webmaster

En hemsida ska vara levande och inte innehålla inaktuell information. Har ni inte tid att uppdatera hemsidan själva? Låt oss göra det!

En webmaster har hand om innehållet på er webbplats och ser till att det uppdateras i tid. Vi erbjuder er tjänsten webmaster som gör att vi ansvarar för uppdateringen av er hemsida. Förutom att publicera text- och bildmaterial så producerar vi gärna grafiska element, animationer och annat som ni behöver för att skapa en levande webbplats.

Vi uppdaterar er hemsida så ni får tid över till annat

När vi skapar er hemsida kan vi integrera ett publiceringsverktyg till den vilket betyder att ni själva kan uppdatera innehållet i webbplatsen. Det kan vara enkla uppdateringar som att byta ut, lägga till och/eller ta bort texter och bildmaterial. Alla kunder vill dock inte lägga ner tid på att dels lära sig hur publiceringsverktyget fungerar och dels ägna tid åt att sköta uppdateringen. Därför sköter vi det till er om ni så önskar.

Om ni tillhandahåller materialet själva, har färdiga texter och bilder som vi bara ska lägga in på hemsidan, så kan ni smidigt och enkelt skicka det via e-post till oss så publicerar vi det på överenskommen tid. Ibland kanske ni istället vill att vi även producerar materialet som ska publiceras. Då skriver vi texterna och ordnar nya bilder till er.

Comments are closed.

Kontakta oss

Kontakta oss och berätta vad ni behöver hjälp med så återkommer vi med kreativa lösningar och prisförslag.

E-post: info@vicreo.se